Hairextensions Kapsalon Galaxy

Wij geloven dat elke vrouw het verdiend om prachtig lang, vol en glanzend haar te hebben. En met onze huidige technieken is dit niet langer alleen voorbehouden aan de Celebrity’s.
In iedere vrouw schuilt een ster, en met de Extensions van Kapsalon Galaxy straalt zij weer!
Kapsalon Galaxy is international gespecialiseerd in het zetten van verschillende soorten Hair Extensions.

Merk hairextensions?

In onze salon gebruiken wij uitsluitend Indian Gold, Great lengths, Socap en Indian Hairextensions van ons eigen merk. Alle producten zij z.g.n. “Remy” gesorteerd,  wat inhoudt dat de haarschubben allemaal een kant op lopen en hierdoor is het haar makkelijk te onderhouden. Wij werken met de lengte van 50cm in: “Stijl Haar” en lengte van 60cm in: “Stijl Haar”, “Golvend Haar” Alle kleuren en structuren hebben wij volop op voorraad van Indian Hair!

Hoeveel extensions?

Dat hangt van je eigen haar dikte, structuur en wensen af. Voor een verlenging heb je tussen 100-125 hairextensions nodig. Hoe dikker je eigen haar hoe meer hairextensions je nodig hebt. Voor een volume heb je ongeveer 100 hairextensions nodig, wil je een mooie bos dan kies je voor 125 hairextensions en voor een super volle bos 150 hairextensions

Werkwijze

Nadat u met ons afspraak heeft gemaakt bent u van harte welkom in onze Hairextensions place! Als eerst gaan we samen uitzoeken naar de juiste kleur(en) en haarstijl zo dat we het gewenste resultaat kunnen bereiken. Voor het inzetten van wax extensions kunt u gemiddeld rekenen op 2 uur. Hierbij worden al gauw 100 hairextensions bevestigd. Uiteraard staat de koffie of thee voor u klaar..


PRIJSLIJST HAIREXTENSIONEXTENSIONS   50CM   60CM
HAIREXTENSION 1 - €70
HAIREXTENSION 2 - €40
HAIREXTENSION 3 - €40

Recent werk Voor en Na